Happy B-DAY MAM!!! - Reisverslag uit Abidjan, Ivoorkust van Sheera - WaarBenJij.nu Happy B-DAY MAM!!! - Reisverslag uit Abidjan, Ivoorkust van Sheera - WaarBenJij.nu

Happy B-DAY MAM!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Sheera

03 April 2008 | Ivoorkust, Abidjan

Lieve mam! Bon anniversaire!!! Gefeliciteerd! Happy B-Day, Cumpleanos Feliz! Geniet van je daggie mam, zal maar niet hier op internet zetten hoe oud je nu bent geworden he?! ;)
Ik zal vanavond even bellen, om 18.00 uur bij jullie, lekker rond etenstijd, zijn jullie er vast!!
Haha!
Kussie!

• 03 April 2008 - 16:21

Mam:

Dat oud valt voor jou toch wel mee? Zie je vanavond op onze appeltjes, en Lies als je dit leest om ongeveer 23.00 uur Nederlandse tijd, daarna mag jij. Dan kan ik een beetje op tijd naar bed want ja, ik ben weer een jaartje ouder. groetjes mama.

• 03 April 2008 - 21:09

Lies:

haha gefeliciteerd Trudie!! Het is nu 23.08 en ik wacht nog wel even hoor!! ;)

Sheera

Sheera in Ivoorkust: Ver weg Alleen Culture shock Zelfontplooiing Psychologie: HIV/AIDS / Conflicthantering Verder ZIEN dan selectieve aandacht kijkt in NLD Een TEST Een UITDAGING Een DROOM

Actief sinds 06 Feb. 2008